Антоанет Пепе и Иво Карамански благодариха за всички благопожелания след годежа

...
Антоанет Пепе и Иво Карамански благодариха за всички благопожелания след годежа
Коментари Харесай

Иво Карамански за момиченцето, което очаква: Искам да науча дъщеря си на ценности, да е по-разумна от мен

Антоанет Пепе и Иво Карамански благодариха за всички благопожелания след годежа им.

" Благодарим ви за прелестните пожелания. Обич от нас. Снимките са дело на обичаната ни Ганка Михайлова “ – написа инфлуенсърката Пепе.

" Много сте готини! “ – добави певицата Вики Терзийска.

В неделя двойката разгласи, че се е сгодила.

" Да “ на твоето предложение. " Да “ на какъв брой ловко съумя да ме изненадаш рано сутринта. " Да “ на всичко, което ни следва! Обичам те, Иво! “ – написа Пепе към късото видео, озвучено с Lose Control на Teddy Swims.

Хиляди поздравиха двойката за годежа, а една потребителка на Инстаграм написа под видеото " Наистина Антоанет Пепе е game changer. Тя тотално превъртя играта в тоя живот. Дай Боже всекиму да успее най-малко един път да открие Любовта след любовта. Тя цели 3 пъти го направи за има няма 4-5 години. Евала. “

Антоанет Пепе има три деца, чиито имена са Сиена, София и Матиас.

Двете момиченца са от брака й във Финландия, а синът е от връзката й с Филип Стоянов-Филяка. През ноември Матиас навърши 3 години.

В момента Антоанет живее с по-младия от нея Иво Карамански, наследник на едноименния персонаж от ъндърграунда, убит през 1998 година в София.

Пепе и Карамански чакат момиченце, което би трябвало да се роди в края на юли или началото на август.

" Познавам си тялото и бях сигурна, че съм бременна. Доста бързо му споделих “ – призна Антоанет Пепе пред bTV в средата на април.

Популярната двойка добави в това изявление, че тематиката за името на детето е " комплицирана “.

" Все още го мислим. Искаме да има обръщение, да е автентично, а и всички родственици да го харесат. Иначе бременността върви добре. Малко по-уморена съм, само че си спортувам, отивам на пилатес, йога и зумба. По-меланхолична съм понякога, само че това се дължи на хормоните “ – описа Пепе.

" Искам да науча щерка си на полезности, да е по-разумна от мен. Искам колкото може повече да наподобява на Антоанет “ – добави с усмивка Иво.

" Аз пък желая да вземе от Иво волята и силата. Да е музикална, на мен постоянно ми е липсвало да мога да пея “ – призна Антоанет, напомня Ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР